Catalog note

Trăim într-un mileniu în care viteza contează din ce în ce mai mult si, paradoxal, timpul nu ne mai ajunge. Ca părinte, poate v-ati dorit adeseori sa ajungeti la scoală, să discutati cu profesorii, să aflati ce note are copilul dumneavostră. Din păcate însă, serviciul vă ocupă tot timpul, iar zilele în care vă puteti ocupa de problemele scolare ale fiului / fiicei dumneavostră se împutinează pe an ce trece.

Desi nu se poate substitui în niciun caz dialogului pe care trebuie să-l purtati cu dirigintii si cu restul colectivului profesoral, solutia propusă de noi vă poate ajuta să aflati rapid situatia scolară a copilului dumneavostră, să aflati informatii de la profesori si chiar să dialogati cu dânsii prin intermediul acestui site.

Dacă v-am stârnit interesul, vă invităm să vă conectati pe site-ul www.noteincatalog.ro  la rubrica Liceului Teoretic ,,George Moroianu” folosind ca nume de utilizator (CNP-ul elevului) si parola aleasă de dumneavoastră părintele elevului, pentru a vedea informatiile ce vă interesează.