În această perioadă, greu încercată atât de elevi cât și de profesori, noi toți ne străduim să facem față temerilor, să depășim momentele dificile, să ne adaptăm și să dăm tot ce e mai bun din  noi pentru a izbuti într-un final.

            Școala noastră nu renunță la programul ei, la calendarul evenimentelor școlare și a activităților extrașcolare, ba mai mult, încearcă împreună cu întreg colectivul de profesori, prin efortul fiecărui coleg, să păstreze normalitatea în decursul firesc al actului educațional.

            Ne ocupăm și în on-line să fim la înălțime, să nu-i lăsăm în urmă pe cei mai slabi și chiar dacă  lucrăm mai mult, țelul nostru este reușita  prin satisfacția profesională.

            Copiii noștri au participat la un concurs de istorie, au realizat desene, mici momente artistice  pe tema Zilei Naționale a României și au încercat să reprezinte ceea ce au simțit ei mai curat, unde cu sensibilitate și-au exprimat sentimentele lor cele mai sincere.
            Primiți cu drag lucrările din acest an școlar, realizate de elevii din ciclul primar si gimnazial, într-o perioadă scurtă în care drăgălașii noștri și-au dovedit deprinderile și priceperile artistice.

            Elevii Liceului Teoretic „George Moroianu” sunt o inepuizabilă resursă de inedit, un izvor permanent de energie.