Parteneriat cu Parohia Ortodoxă ”Sfinții Mihail și Gavril” din Săcele, Școala Gimnazială Nr. 5 Săcele și Primăria Municipiului Săcele pentru cunoasterea, pastrarea si valorificarea traditiilor  populare specifice icoanelor pe sticlă, prin implicarea elevilor si cadrelor didactice din municipiu în activități, concursuri, expoziții etc.

S-a organizat la Liceul George Moroianu un atelier de pictură pe sticlă- Atelierul de iconografie Sfinţii Arhangheli Mihail și Gavriil”, ȋn care și-au desfășurat activitatea 27 de elevi, care au realizat icoane pe sticlă, activitatea  fiind coordonată de prof. Raluca Șerban de la Liceul Teoretic ”George Moroianu” Săcele și d-na Hilohi Lucia, profesor la Şcoala Gimnazială Nr.5 Săcele. Cu acest grup și cu lucrările lor am realizat mai multe expoziţii:

  • Lumină din lumina lui Hristos” organizat de Sfintele Paști, 12 aprilie 2015, ȋn sala festivă a Liceului “Victor Jinga” Săcele
  • În 26 aprilie 2015, cu ocazia sfinţirii picturii de la biserica Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil din Tărlungeni, lucrările elevilor au fost apreciate de către ÎnaltPreaSfinţitul Părinte Laurenţiu Streza, Arhiepiscopul Sibiului şi Mitropolitul Ardealului.

Activităţile au fost promovate ȋn Ziarul Lumina al Patriarhiei Române, vineri, 12 iunie 2015.

  • La Festivalul-Concurs de Tradiţii Populare”Vatra Satului”din Teliu, 6-7 iunie 2015, unde am luat Premiul I – la Secţiunea Mesteșuguri– sub 14 ani.

Activităţile au fost promovate ȋn Ziarul Lumina al Patriarhiei Române, vineri, 12 iunie 2015.

  • La zilele Liceului Teoretic “George Moroianu”, iunie 2015

Tot cu acest grup de elevi, am participat la Expoziţia Naţională- Concurs “Marţișor 2015” din 1-8 Martie 2015 de la Iași-România, unde 18 elevi au primit Premiul și Trofeul de Excelenţă, diplome și DVD-uri cu lucrările realizate de ei și expuse la Iași, ȋn cadrul expoziţiei naţionale. Am realizat un parteneriat ȋntre Liceul Teoretic “George Moroianu” și Asociaţia Umanitar-Ştiinţifică “Vasile Pogor” din Iași. Ȋn urma acestui parteneriat, am obţinut un certificat de voluntar pentru activitatea depusă.