Portalul Naţional Edumanager.ro, alături de Oameni şi Companii, a organizat, luni, 16 noiembrie, cea de-a treia ediţie a Galei Edumanager.ro, la Bucureşti, Hotel Crowne Plaza, salon Crown Ballroom BC.

 

Gala Edumanager.ro reuneşte anual reprezentanţi ai instituţiilor de educaţie centrale şi locale, rectori şi prorectori ai unităţilor de învăţământ superior public şi privat, manageri ai colegiilor şi liceelor din ţară, profesori, asociaţii studenţeşti.

Edumanager.ro premiază atitudine managerială, implicare în actul educaţional, inovaţie şi creativitate în învăţământ, viziune, activism şi comunicare performantă.

Ediţia din acest an a fost dedicată lansării Anuarului „Edumanager.ro-Proiecte de Referinţă în Educaţie 2015”. Un Volum care cuprinde o selecţie a celor mai importante proiecte derulate în acest an de instituţiile de învăţământ din România, astfel cum au fost reflectate de portalul EduManager.ro.

Unul dintre proiectele de referinţă care a primit Premiul de Excelenţă pe scena Galei Edumanager.ro din acest an este „Implicarea în proiecte de voluntariat” al Liceului Teoretic „George Moroianu” Săcele.

 

Directorul liceului, profesor Gheorghe Munteanu şi profesor Elena Bucurenciu au fost invitaţi pe scena Galei Edumanager.ro pentru a li se decerna acest premiu. Este a doua oară când liceul săcelean este premiat în cadrul Galei Edumanager.ro.

În anul 2013 liceul a primit Premiul de Excelenţă pentru „Investiţii de amploare în baza tehnologică IT&C”.

 

 

Importanţa Galei Edumanager.ro a fost dublată de organizarea Seminarului Management Modern în Educaţie, activitate care a precedat Gala Edumanager.ro şi a oferit participanţilor informaţii importante referitoare la aplicaţii şi soluţii de comunicare destinate instituţiilor de învăţământ universitar şi preuniversitar.

Liceul Teoretic „George Moroianu” Săcele este onorat să fie premiat din nou, pe podiumul excelenţei în educaţie. Cu atât mai mult cu cât Premiul de Excelenţă  este acordat de Edumanager.ro, liderul informaţiei în educaţie.

Oameni valoroşi, fapte şi rezultate extraordinare!

Felicitări „moroienilor”, elevi şi profesori deopotrivă!