În mod firesc, astăzi ne aflam la Târgul de Crăciun al liceului. Vă propun să ne amintim de gustul mâncărurilor fiecărui stand al clasei pe lângă care treceam. Înconjurați de straie mocănești, mâncare tradițională, prăjituri și plăcinte.. cea mai mare problemă pe care o aveam anul trecut era faptul că nu ne puteam hoărî ce preparate savurăm pe moment, și bineînțeles ce servim la pachet. Faimoasele sărmăluțe cu mămăligă, plăcinta de mere, turta dulce.. promitem să ne revanșăm anul viitor.

            Anul acesta sărbătorile de iarna nu sunt uitate de liceul nostru. Cu toate că trecem printr-o perioadă neplăcută, liceul nostru face lucruri frumoase în continuare, amintind de nelipsitul târg de Crăciun, evenimentele caritabile și zâmbetele oferite în cadrul acestor evenimente organizate de noi.

            Tradițiile rămân neschimbate, noi ne conformăm situațiilor apărute în cale.

            Elevii liceului nostru au pregătit câteva materiale care sperăm să vă amintească de tezaurul de tradiții pe care l-am strâns împreună.

            Foști elevi ne arată că ne sunt alături în fiecare an prin implicarea lor în activitatea colectivului școlii.

            Vrem să vă transmitem toată energia pozitivă de care are toată lumea nevoie în această perioadă.

            Cu siguranță activitățile noastre vor reveni la normal, însă până atunci vă lăsăm prin intermediul ecranelor o fărâmă din sufletele noastre, momente lucrate cu drag menite să ne apropie.

            O ocazie prin care vrem să mulțumim fiecărui cadru medical, profesor și părinte.

            Continuăm cu sloganul ” Dăruiește și vei fi fericit „, chiar și în vreme de pandemie. Astăzi putem oferi gânduri încurajatoare și energie pozitivă pentru toată lumea.             Consiliul Școlar al Elevilor Liceului Teoretic „George Moroianu” vă urează sărbători fericite, sperăm să ne întălnim în curând, să împărțim zâmbete pe sub mască și speranță în sufletele voastre, așa cum v-am obișnuit prin intermediul evenimentelor din cadrul comunității.