In fiecare an, in ajun de Craciun, scoala noastra organizeaza traditionala serbare de Craciun. Sunt invitati parinti, colegi, oficialitati ale municipiului Sacele si nu in ultimul rand, prieteni. Este un eveniment ce are loc in fiecare an, atat in institutia noastra, cat si la biserica Sf. Arhangheli Mihail si Gavril din Sacele.

 

Acest eveniment se deruleaza in ajun de Craciun si cuprinde concertul de colinde si piesa de teatru “ Viflaimul”, in interpretarea trupei de teatru a liceului, Mirador. Organizatorii sunt:Catedra de Limba si Comunicare, cu sprijinul Consiliului Profesoral si al Consiliului Consultativ al Parintilor.

In general, clasele mici (I-IV) pregatesc colinde traditionale, iar corul scolii, condus de d-l profesor Gyerko Andrei, incheie intotdeauna serbarea, in stilul traditional.
Participantii sunt cadre didactice, elevi, parinti, oficialitati locale. Ca invitati de onoare, amintim primarul municipiului Sacele, d-l Vasile Lata, preotul Benga C., televiziunea locala Rav-Sacele.

Programul este intotdeauna bine stabilit:

  1. Colindele celor mici
  2. Piesa de teatru “Viflaimul”
  3. Concertul de colinde al corului liceului
  4. Venirea lui Mos Craciun

Evenimentul este unul sensibil, atmosfera este una de sarbatoare, copiii sunt imbracati in ingerasi, costume nationale, Craciunite.La sfarsit  vine Mos Craciun cu cadouri pentru toata lumea.

Aceasta serbare a devenit deja o traditie in liceul nostru si elevii o asteapta mereu cu nerabdare.