de Ioana Ivan

Clasa a IV-a A
îndrumător: prof. Gabriela Ivan
înv. prof. Adriana Dragomir

Vineri, 22 noiembrie 2013, un grup de elevi conduși de d-na prof. Gabriela Ivan și însoțiți de d-na dir.adj. Gabor Kinga, s-a deplasat la Școala Gimnazială ”Ady Endre” din Sfântu Gheorghe pentru a desfășura câteva activități în cadrul parteneriatului încheiat între cele două instituții.

Această școală mi s-a părut primitoare și foarte frumoasă. Pe coridoarele școlii erau expuse creații ale elevilor. Copiii din școală au fost foarte ospitalieri cu noi!

Am desfășurat câteva ateliere de creație în cadrul cărora am realizat suporturi de lumânări din pahare de iaurt și cârlige de rufe, o coroniță din ”bomboane” (de fapt, aceste bomboane erau role de carton învelite în hârtie creponată), grafică și felinare din borcane împodobite prin tehnica șervețelului.

Elevii școlii gazdă s-au pregătit cu un minispectacol închinat poetului Ady Endre, patronul spiritual al școlii. Am fost plăcut impresionată de dansurile populare românești și maghiare, precum și de formația de block flute cu elevi de clasa I.

Mie mi-a plăcut cel mai mult cum ne-au primit doamnele directoare și profesoare de la școala prietenă, precum și faptul că, la sfârșitul activităților ne-au oferit diplome de participare, prajituri, clătite și ceai cald.

Sper să fim și noi la fel de primitori când vom fi vizitați de elevii Școlii Gimnaziale ”Ady Endre” din Sfântu Gheorghe!

Impresii

image019de Andreea Mărginean
clasa a IV-a B
prof. Gabriela Ivan

În data de 22 noiembrie 2013 am fost invitați la Școala Gimnazială ”Ady Endre” din Sfântu Gheorghe. Ne-am deplasat un grup de elevi conduși de d-na prof. Gabriela Ivan și însoțiți de d-na dir.adj. Gabor Kinga. Acolo, am desfășurat câteva activități în cadrul unor ateliere de lucru. A fost foarte drăguț din partea lor că ne-au învățat cum să facem o coroniță din ”bomboane”, suporturi de lumânări din cârlige de rufe, grafică și felinare din borcane acoperite prin tehnica servetelului.

Mi s-a părut foarte frumoasă școala! Peste tot se vedeau diverse lucrări ale copiilor expuse pe coridoare și în sălile de clasă, mesaje de prietenie și coexistență pașnică.

Ni s-a prezentat un program artistic și un concurs în cinstea poetului Ady Endre, patronul spiritual al școlii.

Cel mai mult mi-a plăcut faptul că am învațat lucruri noi și interesante! Sper să aibă ocazia și alți colegi de-ai mei să mergă la școala din Sfântu Gheorghe.