În perioada 9-16 decembrie 2011 s-a desfăşurat concursul de decorare a claselor „Veselie de Crăciun”, organizat de Consiliul pe Şcoală al Elevilor, la iniţiativa şi sub îndrumarea doamnei profesoare Gabriela Goicea.
Acest concurs  s-a adresat tuturor claselor din liceul nostru ṣi s-a bucurat de o largă participare ṣi implicare din partea elevilor. Toṭi concurenṭii au avut la dispoziṭie două săptămâni pentru a decora clasele într-un mod cât mai original, aducând în ṣcoală atmosfera sărbătorilor de iarnă. De la tradiṭionalul brad de Crăciun până la cele mai inedite ornamente, totul a tranformat ṣcoala noastră într-o adevărată poveste: globuri, fulgi de zăpadă, desene, personaje de basm ṣi chiar apariṭia lui Moṣ Crăciun.
FELICITĂRI tuturor claselor care au participat la concurs! Nu ştim dacă şi-a imaginat cineva că acest concurs de „decorare” va lua aşa o anvergură, transformându-se într-o adevarată regie, implicând muzică, o anumită „poveste”, o atmosferă minunată de sărbătoare şi, mai ales, prietenie, colaborare, plăcerea de a fi şi de a lucra împreună.

Câştigătorii de anul acesta:

  • Clasa I B   ( la ciclul primar)
  • Clasa a VIII-a A (la ciclul gimnazial)
  • Clasa a XII-a A (la ciclul liceal)